Post-ul acesta reprezintă prima scrisoare trimisă revistei Elle România, care a fost publicată ca „Scrisoarea lunii” în numărul din noiembrie 2011. Am fost extrem de fericită şi am continuat să le scriu în continuare, până în prezent. Dedic această scrisoare tuturor femeilor.

Dragă ELLE,

Prima oară când am văzut revista, a fost prin intermediul unei prietene. Îmi aduc aminte că pe coperă era Irina Lăzăreanu. De atunci, v-am urmărit online, iar în octombrie (n.r. 2011), m-am decis să cumpăr, „oficial” primul număr al revistei.

Ceea ce am găsit în interiorul revistei m-a fascinat: pictorialele, interviurile, tendinţele (mi-a plăcut enorm şedinţa foto de la Paris cu Adriana Ilie şi da, Parisul are ceva special, un „je ne se quoi”).

Interviul cu cele patru românce aflate la Los Angeles m-a pus pe gânduri. Cineva îmi spunea că sunt „uşor naivă şi visătoare”. Nu ştiam dacă are dreptate sau nu. însă, dacă a lupta pentru un anumit ţel înseamnă a visa, eu voi alege să lupt. Şi aşa ar trebui să facă toate „visătoarele”. Viaţa ne pune multe piedici, iar pe lângă asta, cei din jur încearcă să te descurajeze. Din ce cauză…? Probabil vor să îţi diminueze şansele de reuşită ori sunt invidioşi! 

În ziua de astăzi, femeile nu mai au încredere în ele; nu se mai privesc în oglindă, nu încearcă să spere la ceva mai mult: nu mai visează. Aceste patru femei (n.r. Alexandra Nechita, Aura Cercel, Gabriela Oltean, Anastasia Soare) nu au crezut că vor ajunge unde sunt acum.

Femeile nu sunt conştiente de puterea pe care o deţin. Multe dintre ele se complac în anumite situaţii, nu tocmai plăcute. Sunt sigură că fiecare din noi are un talent ascuns (sau de ce nu, mai multe?) pe care îl poate exploata oricând.

Totul ţine de voinţă. Dacă vrei ceva cu adevărat, lupţi. Poate că totul sună a clişeu, însă în viaţă ies învingători doar cei ce aspiră la realizarea idealului lor. Iar cu puţin noroc, o luptă poate fi câştigată. Priceperea îmbinată cu frumuseţea (şi nu mă refer doar la cea fizică), adăugând şi o minte strălucită, îţi vor aduce succesul. Trebuie doar să crezi în tine, să încerci să…visezi!

A voastră cititoare,

R. Alexandra-Maria

elle decembrie

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s