M-am tot gândit: să fac articolul ăsta sau să nu îl fac…? Văzând că niciun blog, ziar sau site nu tratează altfel ultima problemă a lui Lady Gaga (care s-a îngrăşat 13.5 kg), am zis să o fac eu.

După cum bine ştiţi (sau nu), a existat o dispută între Lady Gaga şi Kelly Osbourne. Cea din urmă, arată cu degetul orice vedetă care se îngraşă. Crede că îşi permite acum lucrul ăsta fiindcă a slăbit extraordinar de mult şi da, arată foarte bine. Gaga i-a lăsat o scrisoare deschisă pe care o puteţi citi aici:

Ca urmare, Lady Gaga a început un nou proiect intitluat „Body Revolution„, unde îşi încurajează fanii să posteze poze cu trupurile lor. Nu o să postez pozele din ultima vreme apărute cu ea în presă, fiindcă scopul nu este de a arăta cu degetul.

original

În schimb, apreciez autoironia de care a dat dovadă purtând coat-ul oversized semnat Comme des Garçons, din coelctia toamnă-iarnă 2012 (colecţie pe care o ador – găsiţi mai multe poze aici). Acest gest mi s-a părut plin de umor şi autoironie şi o felicit pentru asta. Cred că doar oamenii inteligenţi pot fi ironici cu ei înşişi.

lady-gaga-comme-des-garcons-dress

Mai cred că, având o aşa carieră, îşi permite să arate cum vrea. Presa e rea. Presa aşteaptă să faci un pas greşit, pentru ca mai apoi să se lege de acel lucru pe care l-ai făcut şi să transforme acel fapt într-o dramă mediatică.

Fetelor, domnişoarelor şi doamnelor: înainte să vă priviţi în oglindă şi să spuneţi: „Vai! Am cearcăne!„, „De ce am şoldurile atât de mari?!„, „O, nu! Iar am coajă de portocală!” sau „La naiba! Mi s-au micit sânii fiindcă am slăbit prea mult„, gândiţi-vă că aveţi şi părţi bune, nu doar rele.

Ştiu că tindem spre perfecţiune, asta fac femeile de-a lungul vieţii lor. Nu o să ajungem la asta oricât am încerca, serios. În schimb, putem fi cea mai bună versiune a noastră. Nu m-am transformat într-o Gaga-Defender. Doar că m-am săturat de sindromul “arătatul cu degetul” din presă.

7 gânduri despre “Un act de curaj, by Lady Gaga

  1. exact ale putem fi noi in varianta perfecta.si ce daca nu suntem perfecte,suntem deosebite,avem acel ceva care ne face unice.lasati-va ego-ul sa iasa la suprafata.daca nu va reuseste din prima,exersati;-)

    Apreciază

  2. Perfect adevarat ! Trebuie sa invatam sa ne iubim pentru ceea ce suntem,pentru calitatile noastre si,mai ales,pentru defectele noastre…

    Apreciază

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s