De când sunt mică ştiu de Oriflame. Mama răsfoia mereu catalogul plin de produse, iar eu mă uitam la secţiunea dedicată produselor pentru copii. Astăzi, sunt reprezentant de câţiva ani. Am avut de învăţat multe de la această firmă. Un lucru este faptul că aleg să creeze produse ecologice. Alt lucru, ar fi ca niciodată pielea mea nu a avut de suferit în urma folosirii produselor Oriflame (în schimb, am avut probleme cu alte firme şi nu am mai folosit produsele lor).

Prin urmare, cum va apărea un produs nou Oriflame, îi voi dedica un post în seacţiunea Beauty(ful). Fiindcă merită toată recunoaşterea şi atenţia mea. Astăzi, voi prezenta noua formulă a cremei Optimals Oxygen Boost şi cutiuţa magică Tender Care Coconout, produse care au fost lansate de curând .

Optimals Oxygen Boost – o nouă formula!

Am văzut că gama de creme Optimals apărea “Pentru ultima oară în acest catalog”(n.r. Catalogul numărul 5). Atunci, mi-am dat seama că cei de la Oriflame ne pregătesc ceva nou. Surpriza a fost că în Catalogul 6 am primit două mostre (o cremă de zi şi una de noapte) din nouă formula marca Optimals Oxygen Boost.

Optimals Oxygen Boost

Noua formulă are la baza ei tehnologia Lingon 50:50 antioxidantă. Ce presupune acest lucru? Efectele negative ale mediului înconjurător vor fi neutralizate, permiţând celulelor pielii să funcţioneze în mod normal. Pe lângă această tehnologie, s-a mai folosit o altă tehnologie, interesantă şi utilă, de altfel. Tehnologia O2, care presupune atragerea moleculelor de oxigen în celulele pielii, care funcţionează ca un magnet.

Am testat cele două creme şi am ajuns la concluziile următoare:

  • Crema de zi are o textură fermă, care la aplicare are un efect răcoros. Textura nu este deloc încărcată şi nici nu are un miros puternic. Intră bine în piele şi luminează într-un mod frumos şi natural tenul, lăsându-l să “respire”!
  • Crema de noapte are aceleaşi caracteristici enumerate pentru crema de zi, doar că este şi mai răcoroasă, mai revigorantă. Hidratează intens pielea pe parcursul nopţii, lăsând-o ca de catifea. Nu evitaţi zona buzelor, este bine să hidrataţi şi această parte a feţei.optimals

Prin urmare, dacă sunteţi în căutarea unei creme şi nu vă puteţi decide, vă recomand cu multă căldură noua formulă Oxygen Boost din gama Optimals!

 

Tender Care Coconout, în ediţie limitată

Cutiuţa Tender Care Coconout a fost lansată de curând, în ediţie limitată. Recent am achiziţionat-o şi eu, fiindcă pur şi simplu ador cocosul! Eu o folosesc extrem de mult iarna, când buzele se crapă de la frig. “Repară” buzele şi le hidratează intens. Pe lângă acest lucru, “parfumează” buzele cu un miros plăcut şi discret de nucă de cocos. Dacă nu aţi comandat-o încă, grăbiţi-vă!

oriflame cocos

5 gânduri despre “Primăvara vine cu produse noi de la Oriflame!

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s