Ieri a intrat colega mea Adnana (scrie pentru Flash Me şi îi urmăresc articolele frecvent) să mă întrebe dacă am văzut pozele de la Met Gala 2013 – Punk: Chaos to Couture, găzduită de The Metropolitan Museum of Art din New York.

f0c04ad5-eb8c-45f9-9723-de7995a6f652_DebbieHarry

Nu văzusem pozele dar m-am uitat la câteva galerii. Vizualizasem pozele şi… unele rochii de la gală mi-au plăcut extrem de mult, altele deloc.

"PUNK: Chaos To Couture" Costume Institute Gala

O gală presupune rafinament, clasă, stil. La această gală care a fost dedicată culturii punk nu mă aşteptam să văd rochii vaporoase Valentino, Chanel sau Dior. Mi s-au părut total inadecvate, fiindcă vorbim despre o gală tematică, până la urmă.

Jessica Biel, Doutzen Kroes, Nina Dobrev

Dacă unele vedete au preferat stilul vaporos, altele au preferat să epateze cu diferite lookuri punk, unele reuşite, altele mai puţin reuşite.

Elizabeth Banks, Ginnifer Goodwin, Constance Jablonski
Dacă toată lumea a considerat că Beyoncé a fost vedeta serii (purtând o rochie Givenchy), eu cred că vedetele serii au fost Anne Hathaway, care a fost impecabilă în rochia Vintage Valentino Couture şi Sarah Jessica Parker (evident), îmbrăcată într-o rochie semnată Giles Deacon şi o pălărie faux mohawk Philip Treacy.

SJP final "PUNK: Chaos To Couture" Costume Institute Gala

Nu vreau să vorbesc despre ţinutele care nu mi-au plăcut, ci am preferat să vă arăt ţinutele care emană un iz punk. Care este ţinuta voastră preferată de la Met Gala 2013?

Sursa imagini: Getty Images

9 gânduri despre “Păreri despre Met Gala 2013

  1. Mie mi-a placut Cameron Diaz, desi nu era deloc in concordanta cu tema. Anne Hathaway deloc, mi se pare ca arata obosita si prafuita cu noua culoare de par si decupajele laterale nu o avantajeaza deloc. Parerea mea

    Apreciază

      1. (Aproape) toata lumea arata impecabil, dar era o gala tematica. Ma asteptasem la altceva. Nu poti veni in floricele (vezi Anna Wintour) cand vorbim de punk.

        Apreciază

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s