Zilele trecute am mers la cinema să văd Iron Man 3. Poate l-aţi văzut, poate nu. Eu am auzit tot felul de vorbe cum că filmul nu respectă aşteptările fanilor Iron Man, dar pentru asta tot m-am dus să îl văd fiindcă sunt fană Marvel, în primul rând (am văzut aproape toate filmele: seria Iron Man, seria Blade, întreaga serie X-Men, seria Spider Man, seria Fantastic Four, seria Ghost Rider, seria Hulk, Daredevil, Elektra, The Punisher, Doctor Strange, Thor, Captain America). Per total, filmul mi-a plăcut dar m-a deranjat faptul că nu s-a respectat storyline-ul.

Pentru cei care nu ştiu istoria lui Iron Man, le pot spune că el s-a “născut” în 1963, prima lui apariţie în benzile desenate Marvel fiind în “Tales of Suspense” (mai multe detalii găsiţi aici).
Mi-a atras atenţia în film Gwyneth Paltrow, care a jucat rolul simpaticei Miss Pepper Potts (şi acest personaj s-a născut tot în 1963). Mi-a plăcut extrem de mult ţinuta ei office formată din deux-pieces-ul acela alb (nu ştiu firma sau numele designerului). A reuşit să afişeze un look extrem de minimalist şi asimetrict, dar chic, evident!

iron-man-3-gwyneth-paltrow
Imagine din tralierul Iron Man 3

Apoi, am căutat fotografii de la premiera filmului şi am găsit poze din: Londra, Hollywood şi Paris. Ce a purtat Gwyneth Paltrow la aceste premiere? Păi, în primul rând, am găsit internetul împânzit de zeci de articole ce o vizau pe actriţă că a purtat o rochie în care care afişa posteriorul. Mie, cel puţin, mi s-a părut că i-a stat excelent în rochia semnată Antonio Berardi, însă au existat foarte multe critici la adresa ei, creându-se un scandal mediatic.

Hollywood Dress
Gwyneth Paltrow, la premiera filmului Iron Man 3 din Hollywood

La photocall-ul din Londra, Miss Potts a purtat o rochie asimetrică Christian Dior (din colecţia Pre-Fall 2013). I must say, rochia a arătat impecabil pe ea!

Iron Man 3 Photocall
Gwyneth Paltrow & Robert Downey Jr. la photocall-ul filmului Iron Man din Londra

La premiera filmului din Paris, Gwyneth a purtat un top + pantaloni marca Erdem (colecţia fall-winter 2013), o ţinută extrem de potrivită dacă ne gândim la Paris şi la romantismul pe care îl emană acest oraş.

Paris Premiere Of Iron Man 3
Gwyneth Paltrow la premiera filmului Iron Man din Paris

Mai jos am reconstruit pentru voi office look-ul din Iron Man à la Pepper Potts. Deşi nu am găsit un sacou la fel de asimetric ca şi cel din film, am găsit altul la fel de cambrat pe talie.

  • Ce impresii v-a lăsat filmul?
  • Care dintre ţinutele prezentate în acest post v-a plăcut cel mai mult?

 

8 gânduri despre “Iron Man 3 & Gwyneth Paltrow looks

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s