Zilele trecute primesc un telefon de la Ovidiu: „Ce faci azi? Nu vrei să vii la o prezentare de modă?” – recunosc, am ezitat prima oară, fiindcă încă mai aveam mult de lucru la licenţă. Mi-am zis: “Ce-i de pierdut? Am nevoie de vreo două ore în care să mă relaxez” – şi nu am regretat.

Prezentare moda 2013 iunie 120 copy


Doamna Cãlina Langa s-a ocupat de colecţiile vestimentare ale secţiei Design Vestimentar din cadrul Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca. Cursantele au creat piese vestimentare pline de imaginaţie şi culoare.

Verde - final copy

Când simpaticul prezentator Petre Bãcioiu a anuțat prima colecţie de „feișãn” – cum îi plăcea dânsului să spună, eu şi Ovidiu am sărit cu aparatele (nu chiar la propriu) să facem poze.

Linie si culoare

Ne-am aşezat în front row pentru a observa detaliile colecţiilor care au fost extrem imprevizibile, surprinzând publicul prezent din sală într-un mod extrem de plãcut.

Linii & patch work

Ne-au încântat atât culorile folosite, cât şi materialele, detaliile sau tematica aleasă pentru colecţiile prezentate (Zodiac, Vintage, Baroc, Patchwork, Volumetrie). Munca tinerelor fete designer a fost răsplătită de aplauzele publicului.

Volumetrie inedita copy

În fond, merită toată aprecierea pentru efortul depus. Da, poate sună clișeic, însă după finele show-ului, când am pipăit cu mâinile noastre piesele vestimentare, ne-am dat seama că e nevoie de multă muncă pentru a atinge perfecţiunea.

1015839_577318348957723_1651801186_o copy

În acea seară, fetele aproape că au reuşit să o atingă, graţie dăruirii lor şi a pasiunii pentru design vestimentar si nu in ultimul rand, gratie dnei Călina Langa, care s-a ocupat atât de pregãtirea lor, cât și de perfectionarea acestora.

În final, dorim să îi felicităm şi pe absolvenţii din cadrul secţiei de Canto ai Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda”, care ne-au încântat pe tot parcusul show-ului, performând într-un mod admirabil.

Au raportat pentru voi,

Ale(xandra) şi Ovi(diu),

Cei doi critici frumoşi.

 

Mai multe poze găsiţi aici.

5 gânduri despre “Prezentare de modã Şcoala Popularã de Arte “Tudor Jarda”, Cluj-Napoca

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s