Această scrisoare a fost trimisă pentru numărul din septembrie, 2011:

Am citit Loteria frumuseţii (n.r. numãrul din august 2011) , iar articolul a venit ca o completare la articolul despre care am scris în numărul trecut. Aici sunt exemple clare, unde se poate observa că folosirea bisturiului poate afecta vieţi. Cred că ar trebui să recurgi la bisturiu doar în cazul în care eşti vedetă. Da, din păcate trebuie să susţin asta; trăim în secolul imaginii, astăzi se pune accent (doar) pe imagine. Nimeni nu sta să te cunoască aşa cum eşti tu cu adevărat – nimeni nu are răbdare pentru asta. Fiecare e interesat de propria lui persoană.

Trebuie să recunoaştem, Demi Moore sau Sophia Loren arată excepțional la vârsta pe care o au, datorită bisturiului şi nu numai. Într-adevăr, viaţa de vedetă presupune îngrijirea de toate aspectele legate de naturã fizică. O vedetă, oricât de insignifiantă ar fi, trebuie să aibă grijă cum se prezintă publicului. Am văzut multe cazuri în care anumite vedete nu îşi aranjau unghiile sau părul şi se afişau într-un hal de hal în lume, iar a doua zi se mirau de ce apar în prima pagina a ziarelor. 

Demi & Sophia

Problema este că nu doar vedetele ar trebui să se îngrijească de aspectul fizic. Femeia, când iese până jos la magazin, iese cu bigudiuri şi în slapi, iar bărbatul iese în maiou de casă să ducă gunoiul, neras. Oriunde am merge, indiferent că mergem la magazin sau în parc să alergăm, trebuie să avem o ţinută corespunzătoare, iar asta pentru a ne simţi bine în pielea noastrã şi mai mult decât atât, trebuie să ne respectăm. Ideea sta în felul următor: putem corecta defectele fizice, dar nu putem corecta defectele de cealaltă natură, din pãcate.

Dacă mă veţi întreba ce părere am despre bisturiu acum, vă pot spune că folosirea lui este bună în cazul în care o persoană are defecte vizibile din punct de vedere fizic (nas mare, pete vizibile, urechi ciudate, etc). În ceea ce priveşte bisturiul când o persoană are riduri, deja nu mai vorbim de complexe fizice, ci de teama de a îmbătrâni. Evident, e firească, însă multe persoane care folosesc bistruriul pentru a înlătura ridurile vor tinereţe veşnică, ceea ce mi se pare absurd.

Panica asta ce vine odată cu vârsta înaintată e degeaba. Veţi face mai multe riduri dacă vă stresaţi. În plus, cui îi place un ten perfect, care nu are nicio expresie? Întotdeauna mi-au plăcut ridurile mamei mele fiindcă o întregesc, îi brăzdează chipul într-un mod frumos. Poate nu are prea multe riduri din cauză că nu s-a stresat în tinereţe că va îmbătrani.

ELLE septembrie 2011
Megan Fox, pe coperta Elle România, numărul din septembrie, 2011

 

Sursa foto: Elle România

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s