Dacă m-aţi întreba ce părere am despre pantofi, v-aş spune că nu mă dau în vânt după ei. Pentru mine, pantofi = accesoriu vestimentar care îmi acoperă picioarele şi…cam atât! Asta nu înseamnă că nu port şi tocuri, uneori. Umblu foarte mult, de aceea am nevoie de încălţăminte comodă (nu sunt genul de persoană care umblă 99% din timp pe tocuri utilizând taxiul ca mijloc de transport).

banner Mihaela Glavan

Dacă m-aţi întreba ce părere am despre pantofii semnaţi Mihaela Glãvan, v-aş spune că îi ador. Îi urmăresc fiecare colecţie lansată şi de fiecare dată când vine cu ceva nou, mă surprinde (într-un sens bun, bineînţeles).

zoom_2-horz pantof + balerin

De colecţia semnatã pentru brand-ul Fashion Days am aflat de pe facebook: Mihaela share-uiese poza cu noua colecţie de pantofi şi genţi, semnată pentru acest brand.Am dat și eu vestea mai departe, Am share-uind și eu imaginea. Astăzi a avut loc lansarea colecției, chiar pe site-ul oficial al celor de la Fashion Days.

zoom_3 pantofi toc

Pantofii în lumina reflectoarelor” sau colecţia formată din cele 47 de piese semnate Mihaela Glãvaneste compusă din: sandale, pantofi sport, cizme, balerini şi genţi care încântã atât prin cromatica folosită, dar şi prin versatility lor (mi-au venit multe idei de a purta atât pantofii cu toc cât şi balerinii).

geanta 2-horz-vert

Piesa preferată…? Pantofii negri cu toc, bineînţeles! Oferă un aer chic & sofisticat. În plus, negrul este culoarea mea preferatã cand vine vorba de pantofi.

Dacă doriţi să achiziţionaţi piesele Mihaelei Glãvan, vă invit pe Fashion Days să vă faceţi un cont (fiindcă aici shopping-ul este privat!) şi să admiraţi întreaga colecţie.

P.S.: Am uitat sã vã spun ceva! Pe Fashion Days existã o campanie în derulare cu reduceri de pânã la 51%, inclusiv la colecția semnatã Mihaela Glãvan! Campania se încheie în douã zile, așa cã grabiți-vã! Spor la cumpãrãturi!

2 gânduri despre “„Pantofii în lumina reflectoarelor” – Mihaela Glãvan pentru Fashion Days!

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s