Da, încă e varã. Însă noi ne gândim că încet-încet vine toamna. Casele de modă se gândesc şi ele la acest lucru şi au început să lanseze colecţiile haute couture.

Pentru sezonul toamnã-iarnã 2013-2014 Masion Martin Margiela a livrat publicului o colecţie de inspiraţie botanică, în care look-ul romantic şi cel misterios se împletesc şi se completează reciproc spunând aceeaşi poveste.

 MMM 1

MMM 10

MMM 2

Cei de la MMM au păstrat filozofia după care s-au ghidat în toate colecţiile lor şi anume că haina trebuie regânditã, redesenatã, reasamblată, schimbându-şi complet forma iniţială şi funcţionalitatea.

MMM 4

MMM 14

Colecţia are un aer minimalist, foarte geometric, chiar „ascuţit” pe alocuri, mai ales în ţinutele cu puternice contraste de asimetrie.

MMM 5

MMM 12

MMM 11
Printre materialele folosite se poate remarca o predilecţie pentru: denim, bumbac, latex, tull şi mătase naturală, iar din punct de vedere cromatic predominã negrul şi albastrul împreună cu accente de: vişiniu, magenta şi verde, toate aceste culori creând în principal look-ul de tip monobloc.

MMM 6

MMM 1

MMM 7

Măştile au întregit colecţia adăugând un aspect dramatic, dar şi un aer plin de mister specific colecţiilor haute couture semnate Maison Martin Margiela. Fie că a fost brodată cu flori de mãtase naturală, încrustată cu cristale Swarovski sau plină de vopsea, fiecare mască a fost unică în toate look-urile colecţiei.

MMM 9MMM 13MMM 8

Încă o dată, cei de la Maison Martin Margiela au creat piese care spun o poveste şi care redefinesc conceptul de funcţionalitate.

Ovidiu S.

Sursa imagini: style.com

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s