Dacă experiențele tale în căutarea de pantofi nu au fost prea plăcute, cu siguranțã nu ești singura. De obicei, femeilor le e destul de greu să găsească pantofi pentru rochii, de exemplu, iar de multe ori modelul pe care îl găsesc ori este demodat, ori este greoi, ori neatrãgãtor. Indiferent de utilitate sau model, pantofii trebuie sî fie și confortabili.

Îți voi expune câteva reguli care îți vor face shopping-ul mai ușor. Cu acestea în minte, vei avea o idee mai clară a opțiunilor disponibile, transformând shopping-ul de pantofi de damã într-o aventură distractivă, nu o corvoadă.

https://alexandrarati.wordpress.com/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif

Înălțimea.

Pentru început vei descoperi modele care variază de la 5 la 10 cm și, de obicei, cu cât sunt mai înalte tocurile, cu atât mai suple apar picioarele. În funcție de stil, pantofii pentru femei ar putea fi și de 7 la 10 cm, dar reține că pentru un echilibru ai avea nevoie de un design mai puţin dur, care de multe ori îngreunează stilul. Prin urmare, îţi sugerez să alegi un toc de 27 cm, care ţi se pare ţie mai confortabil și mai bun pentru echilibru tău.

low heels 5-7 cm

Cumpără o combinație între ceea ce ai nevoie cu ceeea îți dorești.

Câteodată, atunci când mergi să cumperi pantofi, trebuie să faci compromisuri între ceea ce ai nevoie și ceea ce vrei. Când te confrunți cu această situație, vrei să te asiguri că pantofii se potrivesc ocaziei și că îți oferă confortul necesar, dar și că pantofii au caracteristicile pe care tu ţi le dorești. De multe ori, femeile aleg pur şi simplu, pantofii pe care îi vor, fără să se gândească la ce au nevoie, ceea ce duce la dureri și răni la picioare.

over 7 cm heels

 

Trenduri.

Deși nu e nimic rău în a fi la modă, ai grijă atunci când mergi la cumpărături pentru pantofi să nu rămâi blocată într-un trend bizar. Scopul este să cumperi pantofi pe care îi poți purta mai mult timp, iar dacă tu alegi ceva care este extrem de diferit, te vei băga singură la colț, pentru că acei pantofi îi vei putea purta doar de câteva ori.

classic versus extravagant

 

Mărimea corpului.

Este important când mergi la shopping pentru pantofi de femei să iei în considerare mărimea corpului tău. Deși scopul este să eviți pantofii cu un design brutal, dacă ești o femeie solidă şi/sau înaltă, atunci și pantofii trebuie să fie pe măsură. Altfel, dacă în loc să ai pantofi care să îți ofere suportul necesar vei avea niște pantofi mici și delicați, vei atrage o atenție nedorită asupra picioarelor tale. Pe de altă parte, dacă tu ești micuță și ai piciorul lat, va trebui să iei în considerare acei pantofi care au trăsături mai mici, dar care îţi oferă suportul necesar.

 

Găsirea celor mai potriviți s-a transformat într-o plăcere de-a lungul timpului. Cel mai mult îmi plac pantofii în care mă simt confortabil şi care îmi acoperă într-un mod frumos şi estetic piciorul. În final, vă mai recomand ceva: ştiu că pantofii extravaganţi vă atrag, însă nu fiţi impulsive; alegeţi mereu piese clasice, care nu se vor demoda nicicând!

 Cu drag, 

Semnatura 1

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s