Sunt bucuroasă să vă anunţ că acesta este ultimul articol din seria tendinţelor în materie de imprimeuri. Celelalte două le puteţi citi aici şi aici. Ce am pregătit pentru astăzi? Carourile – care fac furori în acest sezon! – şi dungile, always in style. Aşadar să începem.

 

          From Scotland, with love – Carourile    

          Cine nu are nicio piesă vestimentară în carouri trebuie neapărat să îşi cumpere una. De ce? Pentru că: 1. sunt în trend şi 2. chiar dacă nu vom mai fi, imprimeurile în carouri sunt şi vor rămâne imprimeuri clasice.

 

          Cum a fost reinterpretat tartanul de către designeri în acest sezon? Să alfăm.

 

          Carourile pe palton

Carouri coat 2

          Am întâlnit multe paltoane în carouri în majoritatea colecţiilor designerilor. Piesele de mai sus le-am considerat cele mai reuşite şi purtabile, bineînţeles. Cine optează pentru ceva excentric, poate alege un palton precum cel semnat Issey Miyake, iar pentru persoanele care preferă stilul clasic recomand un palton semnat Yves Saint Laurent sau Rachel Zoe. Céine şi Stella McCartney au reinterpretat tartanul într-un mod inedit, creând nişte paltoane maxi cu un aer extrem de scottish!

         

          Carourile pe rochii

Carouri rochii 3

          Carourile arată spectaculoas pe rochii, trebuie să recunoaşteţi. Simpatica vulpe incorporată de Jean-Charles de Castelbajac arată inedit! Ok, poate o să vi se pară ciudat că am ales această rochie, dar pur şi simplu îmi place! Şi da, chiar aş purta-o pe stradă, cu riscul de a mă trezi cu remarci… ciudate. Alberta Ferretti şi Jil Sander au propus două modele de rochii cu carouri extrem de elegante. La aceste rochii merg perfect nişte botine asortate, pentru că tot e frig afară.

         

          Carourile pe deux-pièces-uri

Deux pieces carouri 3

          Ultraeleganţă dacă vorbim despre carourile în deux-pièces-uri. Moschino a creat o întreagă colecţie Made in Scotland (must watch the show!). Calvin Klein vine cu ceva simplu, dar sofisticat dacă vorbim despre reinterpretarea tartanului.

 

          The Stripes – Dungile

          Fie că sunt imprimate pe rochii, paltoane, pulovere sau top-uri, dungile vor fi mereu un imprimeu care nu se va demoda niciodată. Să vedem ce au pregătit designerii în materie de… stripes!

 

          Black and white stripes – Dungile alb-negru

Black and white stripes B

          Clasicele dungi b&w sunt in trend – din nou! În special dacă se află pe topuri (Chloé, Ralph Lauren) sau pulovere (Jean-Jean Paul Gaultier). Fie că alegeţi stilul french, fie că alegeţi stilul minimalist sau, de ce nu, stilul sport,  dungile b&w vor arăta mereu classy.

         

          Coloured stripes – Dungile color

Coloured stripes B

          Verticale (Jil Sander) sau orizontale (Dries van Noten, Jason Wu), dungile colorate sunt de efect în orice situaţie. Deci, dacă afară plouă şi vreţi să purtaţi o ţinută all gray, mai gândiţi-vă înainte. Eu întotdeauna când nu ştiu ce să port îmi arunc pe mine puloverul în dungi albastre şi negre orizontale. Faceţi şi voi la fel!

         

          Dungile pe rochii

Rochii si paltoane 4

          Bureberry  şi Jean-Charles de Castelbajac au imprimat dungile roşu-negru pe rochii. Dungile arată extrem de chic, în special dacă sunt imprimate pe un material greu, ca şi în cazul rochiei Prada. Go for it, it’s autumn!

 

          All in stripes – Dungi, dungi şi iarăşi dungi

All in stripes b

          Cine are curajul să îmbrace o ţinută all in stripes? Combinaţiile pe care le puteţi face: orizontal cu vertical (Rodarte), orizontal cu orizontal, vertical cu orizontal sau vertical cu vertical (Issey Miyake, Comme des Garçons).

         Seria articolelor cu tendinţele imprimeurilor acestui sezon s-a încheiat aici. Zilele viitoare vom prezenta câteva tendinţe mai conceptuale. Asta a fost tot pentru astăzi.

          O zi însorită,

          Alexandra           

          

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s