Următoarea tendinţă în materie de concepte este minimalismul: combinaţia de negru-alb. În majoritatea colecţiilor designerilor am găsit măcar o ţinută formată din piese alb-negru. Nota bene pentru cei care au intrat doar acum să citească articolele: Ieri am vorbit despre androginism.

          Update: Ne pare rău pentru întreruperea programului, dar trebuie vă comunicăm ceva extrem de important! Tendinţele prezentate de către La Belle Critique au ajuns la Fashion GardenWear Romanian Designs! Mulţumesc frumos celor care au realizat acest material – a ieşit frumos! Mulţumesc, de asemenea, pentru încrederea acordată.

DSCF5743

DSCF5749

 

          Acum putem continua.

          Black and White Minimalism

          Se pot face o sumedenie (sau mai mult decât atât) de combinaţii în ceea ce priveşte albul şi negrul. După mine, combinaţia acestor două nonculori nu dă greş niciodată. Trebuie doar să ştii cum anume să îmbini piesele vestimentare: bluză albă cu fustă neagră, rochie neagră cu pantofi albi, pantaloni negri cu jerseu alb… sau multe altele!

          Bluza şi fusta

Bluza si fusta bw 2

          Alegeţi un maiou/top/tricou/bluză/ cămaşă alb/albă (Balenciaga, Kenzo, Hermès, Christian Dior) şi o fustă neagră care vine deasupra genunchilor (Balenciaga) sau puţin peste ei (Kenzo, Hermès, Christian Dior). Sau, invers: un top sau o cămaşă negru respectiv neagră, plus o fustă albă (Tom Ford, Gianfranco Ferré). Efectul? Minimalism chic black & white!

          Bluza şi pantalonii

Bluza si pantaloni bw 3

          Dacă mizaţi pe un minimalism androgin, combinaţia de alb şi negru este ceea ce căutaţi. Alegeţi un pulover alb (Sportmax),  un top à la Digitalism (Paco Rabanne), o vestă prelungită (Gareth Pugh) şi adăugaţi o pereche de pantaloni evazaţi sau simpli, trei sfert.  Sau, mai există o altă variantă: puteţi opta pentru un costum întreg b&w (Proenza Schouler).

          Rochia black & white

Rochii bw simetrice si nesimetrice 4

          Rochiile alb-negru par simple, dar sunt, de fapt, extrem de sofisticate. Priviţi, doar, modelele asimetrice Emanuel Ungaro sau Stella McCartney, Maison Martin Margiela. Sau rochiile b&w simetrice: Alberta Ferretti, DKNY, unde albul şi negrul devin Yin şi Yang!

          Asta  fost pentru astăzi. Sper că v-au plăcut articolul şi ţinutele şi sper că v-am convins că această combinaţie merită să fie încercată. Ne vedem mâine la Fashion Garden – Wear Romanian Designs, nu uitaţi! Staţi pe aproape şi urmăriţi pagina de facebook La Belle Critique pentru update-uri!

          Distracţie faină dacă ieşiţi pe undeva diseară!

Semnatura 3

8 gânduri despre “Tendinţele pentru toamnă/iarnă ’13-’14. Conceptele sezonului (II)

  1. Halo! Imi plac articolele tale, nu de mult am descoperit blogul tau.
    In comparatie cu „fashion icon” (ironic) A.C. esti mult mai clasica, cumva pura, faina, deloc fortat! Keepn on the good work!

    Apreciază

      1. Hmm, nu am fost, dar stiu despre ce era vorba 🙂 Eu am terminat design grafic, apreciez tineri ca tine care sunt pasionati de arte, si in acelasi timp fac si fain! Cum faci tu!

        Apreciază

    1. Ma bucur mult, sincer! Am mai spus-o si o mai spun: apreciez calitatea publicului meu mai mult decat cantitatea. Ma bucur ca ma urmaresc oameni din domeniile pe care eu incerc sa le promovez. Multumesc mult, inca o data!

      Apreciază

    1. Multumesc frumos, Roxana! Este primul meu parteneriat oficial. Am fost si partener al Festivalului Interbelic, insa nu oficial. La anul, poate. Stai pe aproape, urmeaza noul articol!

      Ale

      Apreciază

Donnez moi votre avis: