Nu pot să spun că mă duc la deschiderile de magazine. De ce…?

 

 1.           Nu mă interesează deschiderile de magazine prea mult;
 2.           Nu mă interesează să fiu pozată la evenimentele de genul (sau să stau să uploadez poze pe facebook direct de la eveniment pe Instagram);
 3.           Nu primesc sponsorizări (haine, vouchere, ce vreţi voi) de la patroni în scopul de a promova evenimente, campanii, etc.;
 4.           Mă simt stânjenită de toată gloata pseudo-fashion a Clujului care bifează evenimentele de genul (conferinţele nu sunt pe placul unora, din câte am văzut), eu nefiind o fashionistă. Da, scriu şi despre modă, dar asta nu mă face o fashionistă.
 5.           Toată lumea se înghesuie (literalmente) după vouchere, reduceri, bufetul şi şampania pe care le oferă magazinul.


         Ok, gata cu chestiunile de genul. Ideea este în felul următor: va avea loc o (re)deschidere a unui magazin care îmi place (dacă aş alege dintre Zara şi acest magazin, îl aleg fără să stau pe gânduri). De obicei nu scriu despre deschiderile de magazine din motivele menţionate anterior.

         H&M îşi redeschide porţile şi lansează colecţia de decoraţiuni interioare H&M Home, în Polus Center Cluj pe data de 24 noiembrie, începând cu orele 11:00. 

 H&M Home

         Îmi amintesc şi acum mica mea istorie cu H&M, când nu exista un magazin deschis şi în Cluj (acum avem două, yay!). Când am ajuns în Nantes într-un complex comercial, primul magazin în care am intrat a fost H&M, bien sur. Am fost atât de fericită să văd atâtea haine frumoase! Am plecat cu cinci lucruri de acolo, pe care le mai am şi în ziua de azi: două bluze „cu umerii stransi” – pe vremea când acestea nu erau în trend la noi în tară -, o pereche de botine maro cu toc înalt, plus două inele extrem de frumoase. Nu cred că pot descrie fericirea pe care am simţit-o după ce am ieşit din magazin.

 

         Am fost şi la lansarea primului magazin din Cluj-Napoca, în Iulius Mall, bineînţeles (în 2011, cred). Între timp mi-am schimbat priorităţile şi am învăţat să nu mai cumpăr haotic, cum o faceam altă dată. Aleg să investesc în piese utile. De aceea vreau să investesc momentan în nişte piese pentru casa mea.

            Dacă şi voi doriţi să faceţi acelaşi lucru, ne vedem joi pe acolo. Aveţi grijă să nu purtaţi tocuri prea înalte, doar mergem la shopping, nu…?

           

          P.S.: Am uitat ceva: articolul acesta nu a fost sponsorizat, dacă v-aţi întrebat. Nu am contract cu H&M. Promovez fiindcă îmi place, nu fiindcă doresc/aştept recompense băneşti sau materiale.

 

     A voastră sinceră,

 Semnatura 2

 

 

            Mai multe detalii despre eveniment găsiţi aici.

 

            Foto: H&M România.

5 gânduri despre “H&M Home se lansează în Cluj-Napoca la Polus Center, pe 24 octombrie

 1. Si la mine a fost draguta istoria cu h&m-ul. Eram mai mica si o puneam pe mama, fiind plecata dincolo, sa-mi ia de acolo, ca erau singurele haine care imi erau bune si stateau bine pe mine, imi si placeau tare, fara sa stiu (fetele astea NEdelaoras..), ca e MAGNIFICUL h&m in care dam buzna acum sa ne luam „haine la moda” si care ne plac. Probabil si articolele astea „home” sunt la fel de dragute.
  Imi place foarte tare cum scrii.

  Apreciază

  1. Hey there, Bobul! Fetele nedelaoras, cum le spui tu, au de multe ori gusturi mai bune ca si cele de la oras. Mama mea era nedelaoras si avea un stil extrem de extravagant in perioada comunista in care si-a trait tineretile. Multumesc frumos de apreciere, te mai astept pe la mine! 🙂

   Ale R.

   Apreciază

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s