Seara bună şi scuze pentru întârziere. Nu postez în mod normal atât de târziu, dar când alcătuiesc articolele cu tendinţele, un sfert de zi mi-l petrec în faţa calculatorului, crop-uind poze în Photoshop, punând pozele cap la cap şi scriind, bineînţeles. Dacă ieri am vorbit despre culorile principale pentru acest sezon, astăzi vă voi arăta care sunt piesele cheie ale sezonului rece. Să începem!

          Trench-ul: British Trench vs. French Trench

BRITISH TRENCH 2B

BRITISH TRENCH 1B
British Trench…

FRENCH TRENCH 1B

FRENCH TRENCH 2N
…versus French Trench

          Am căutat diferenţele dintre aceste două tipuri de trench. Observând imaginile, mi-am dat seama că diferenţa majoră dintre trench-urile englezeşti şi cele franţuzeşti este că cele din urmă se leagă la brâu cu un cordon, iar cele englezeşti nu. Dacă vă place stilul englezesc, puteţi opta pentru un trench clasic Burberry sau cel semnat Alexander McQueen. Dacă stilul vostru se aseamănă mai mult cu cel french, optaţi pentru un trench în stilul Dior Homme sau Carven.

          Paltonul de piele

PALTONUL DE PIELE N

          Paltonul de piele este o piesă vestimentară esenţială şi nu ar trebui să lipsească nici din garderoba bărbaţilor, dar nici din garderoba femeilor. Dacă sunteţi un tip care adoră clasicul, dar care, în acelaşi timp vrea sa fie modern, alegeţi paltonul Prada, negru cu nuanţe de verde petrol. Dacă sunteţi o persoană extravagantă, paltonul semnat Maison Martin Margiela extra-large şi deconstruit din piele este cea mai bună alegere.

          Costumul în dungi

COTUM IN DUNGI 2BCOTUM IN DUNGI 1B

          Costumul în dungi: extrem de clasic, reinventat de designeri în acest sezon. Fie că este bleu marin (Dries Van Noten, Jil Sander), fie că este gri (Giorgio Armani), fie că este negru (Yohji Yamamoto, John Galliano), costumul în dungi nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat. Preferatul meu? Cel semnat Alexander McQueen – uitaţi-vă atent cât de ingenios sunt aranjate dungile pe costum!

          Smoking-ul: Smokin’ boys are wearing smoking!

SMOKING 1

          Când se poartă smoking este obligatoriu ca acesta să fie purtat cu pantalon negru, papion, cămaşă alba şi brâu negru, aşa cum spunea Alexandru Ciucu, furnizor de îmbrăcăminte al Casei Regale din România. Prin urmare, dacă mergeţi la o gală, veţi şti cum să purtaţi smoking-ul.

 

          Vesta

VESTON 2NVESTON 1N

          Vesta a fost şi ea reinterpretată în mod inedi  de către designeri precum Ann Demeleumeester sau Vivienne Westwood. Puteţi să o purtaţi sub un sacou (Giorgio Armani, Paul & Joe, Moschino) sau fără sacou, când sunteţi la birou (Dolce & Gabbana, Alexander McQueen).

 

          Cravata: The (Black) Tie

THE TIE 3N THE TIE 2B TIE CONTRAST N

          Cravata neagră, cravata imprimată sau cravata colorată. Fie că alegeţi să purtaţi o cravată neagră în stilul office (Carven, Dior Homme), fie că alegeţi o cravată de acelaşi imprimeu sau în ton cu cămaşa (Versace, Fendi), fie că mizaţi pe contrastul dintre cravată şi costum/cămaşă (Lanvin), nu vă uitaţi servieta acasă: aceasta vă oferă un aer business, chiar dacă nu mergeţi la o şedinţă de afaceri!

         

          Piesele sport: Nu-Sport

SPORT 1B SPORT 4B SPORT 2B

          Să spunem că nu m-aş fi aşteptat niciodată să văd peste un costum elegant o geacă sport (Balenciaga), fiindcă asocierea sport + elegant mi s-a părut o alegere riscantă. Însă, designerii vin cu îmbinări inedite ale acestor două stiluri, creând piese evstimentare extrem de versatile! Spre exemplu, salopeta semnată Jean-Paul Gaultier poate fi purtată atât când mergeţi la ski cu prietenii (când încălţaţi clăparii), dar şi cu o pereche de pantofi eleganţi şi un palton de piele maxi! Sau puteţi combina o piesă sport cu una elegantă, în stilul Kris Van Assche!

          Jerseele

PULOVERE 1B PULOVERE 2B PULOVERE 3B PULOVERE 4B PULOVERE 5B PULOVERE 6B

          Jerseele sune de nelipsit din garderoba oricărei persoane. Am găsit câteva piese pe care le-am intitulat „3D”, fiindcă… exact aşa arată! Puloverul semnat Fendi sau cel deconstruit Maison Martin Margiela sunt cele mai cool piese in materie de jersee! Puteţi opta pentru un jerseu care la baza gâtului are gulerul rotund (Carven, Prada, Michael Kors), unul cu guler (Chanel, Kenzo), unul care vine în forma V (Lanvin), un jerseu cu imprimeu ciudat (Jeremy Scott) sau unul călduros, pe gât (Tom Ford, Jil Sander).

          Gata cu piesele cheie pentru acest sezon, domnilor! Mâine vă aştept din nou aici, fiindcă vom vorbi despre imprimeurile speciale pentru acest sezon.

Noapte călduroasă,

Semnatura 10

3 gânduri despre “Tendinţele pentru toamnă/iarnă ’13-’14 bărbaţi. Piesele cheie ale sezonului

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s