Bonsoir à tous! Pentru azi v-am pregătit imprimeurile pentru acest sezon pentru domni! Ieri, respective alaltăieri am vorbit despre piesele cheie şi culorile esenţiale pentru toamnă-iarnă 2013-2014. În acest sezon se poartă (ca şi la doamne, de altfel) imprimeurile animal print, imprimeurile tip baroc, simetriile şi pattern-urile grafice. Haideţi să vedem cum stă treaba cu dintre acestea…

          Imprimeurile tip baroc

BAROC 1N BAROC 2N


          Când spunem baroc ne gândim la grandoare, exuberanţă. Ei bine, designerii au creat piese folosind detalii baroque în diferite piese vestimentare. Puteţi să purtaţi detalii în stil baroque pe un sacou (Dolce & Gabbana, Comme des Garçons, Yvest Saint Laurent), pe vestă (Jean-Paul Gaultier), pe un halat din mătase naturală extrem de chic (Louis Vuitton). Cel mai îndrăzneţ look? Dries Van Noten! All baroque!

          Carourile

 CAROURI MARI N CAROURI Mari 2

          Mici, medii sau mari, carourile sunt bune de purtat în acest sezon. Puteţi să alegeţi carourile mari pe un palton (Tommy Hilfiger, Viviennew Westwood, Jil Sander, Dries Van Noten), pe o pereche de pantaloni (Yohji Yamamoto, John Galliano) sau pe un costum (Marc by Marc Jacobs, Ralph Lauren). Carourile medii le puteţi purta, de asemenea, tot pe un costum (Lanvin, Louis Vuitton, Tom Ford, Versace, Gucci) sau pe o vestă sporty (Missoni). Pentru cei care vor ceva discret, recomand carourile mici, care pot fi purtate pe un sacou (Jeremy Scott, Tiger of Sweden),  sau, care pot fi inserate în gulerul sacoului (Issey Miyake) sau pe buzunarul/spatele cămăşii (Marc by Marc Jacobs).

          Dungile

DUNGI MARI N

DUNGI MEDII N

DUNGI MICI N

          La fel ca şi în cazul carourilor, am grupat dungile în trei categorii (din punct de vedere al mărimii lor): mari, medii şi mici. Cele mari le puteţi purta pe un oversized coat extrem de sporty & chic (Louis Vuitton), pe o cămaşă inedită formată din mai multe tipuri de materiale (Kris Van Assche), pe o jachetă (Burberry) sau pe un jerseu (Carven). Dungile medii le puteţi purta pe un palton (Tiger of Sweden), pe o pereche de jeans (3.1 Phillip Lim) sau, pe un deux-piecès (Kenzo, Versace) – asta pentru cei care sunt puţin mai îndrăzneţi! Dungile mici nu sunt deloc banale, după cum aţi putea crede. Cea mai cool piesă vestimentară? Puloverul Missoni în dungi zig-zag!

          Animal Print

ANIMAL PRINT 1NANIMAL PRINT 2N

          Animal print-ul cred că nu se va demoda niciodată. Totul ţine de reinterpretare, bineînţeles. Fie că se află pe un palton (Louis Vuitton), pe o geacă (Jeremy Scott), sau discret plasat pe o cravată (Yohji Yamamoto), print-ul animal este de efect în orice situaţie! Costumul Versace cu imprimeu girafă este preferatul meu!

          Grafic. Pattern.

GRAPHIC PATTERN 1NGRAPHIC PATTERN 2N

          Pattern-urile arată atât de bine pe un sacou (Dries Van Noten), pe o cămaşă (Burberry) sau pe un jerseu (Missoni)! Elementele grafice (John Galliano, Carven) sunt şi ele în trend, desigur.  Cea mai inspirată alegere? Paltonul Lacoste! Un must have, spun eu!

          Simetrii

SIMETRIE 1N

          Simetriile, la fel ca şi pattern-urile sunt în trend. Top-urile McQ by Alexander McQueen şi Givenchy sunt cele mai bune alegeri dacă vorbim despre simetrii. Cine încearcă un costum în genul Alexander McQueen, format în întregime din simetrii…?

          Asta a fost tot pentru astăzi. Mâine voi prezenta ultima parte din seria tendinţelor pentru bărbaţi: materialele esenţiale ale sezonului.

Staţi aproape,

Semnatura 11

           

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s