Sezonul acesta, dacă vorbim despre materiale, putem observa că cele mai frecvente materiale întâlnite în colecţiile designerilor internaţionali sunt: catifeaua, pielea şi blana, materiale tari care alcătuiesc piese vestimentare diverse.

          Blana

INSERTII BLANA BLANA MARO BLANA NEAGRA N


          Designerii vin cu soluţii ingenioase în ceea ce priveşte introducerea blănii în unele piese vestimentare. Puteţi alege un palton cu guler de blană (Fendi, Moschino) sau, cea mai cool piesă vestimentară: puloverul semnat Jil Sander cu inserţii de blană (guler şi manşete). Haina de blană nu lipseşte nici în acest sezon rece. Maro (Acne Studios, Maison Martin Margiela) sau neagră (Rick Owens, Tiger of Sweden, Ann Demeleumeester), haina de blană nu trebuie să lipsească din garderoba unui gentleman. Puteţi alege o blană artificială ca şi modelul semnat Jeremy Scott! Vă asigur că blana artificială este o alegere inspirată şi poate fi adaptată oricărui stil (inclusive celui sport!).

          Catifeaua

COSTUM CATIFEA N CATIFEA DIV N

          Catifeaua (la fel ca şi la doamne) se poartă în acest sezon. Puteţi să purtaţi acest superb material pe un sacou (Louis Vuitton, Tom Ford), pe un top (Alexander Wang), pe o jachetă (Giorgio Armani) sau pe un halat din mătase naturală roşu, extrem de classy (Alexander McQueen). Cea mai bună alegere de a purta acest material preţios: costumul din catifea neagră. În stil minimalist (Givenchy, Balenciaga) sau în stilul clasic (Dolce & Gabbana, Moschino).

          Pielea

PANTALONI PIELEN

GEACA PIELE N PALTON PIELE 2N

PALTON PIELE 1N

          Ce poate fi mai hot decât o pereche de pantaloni de piele neagră Nu ştiu dacă voi, fete şi femei, vă uitaţi după un tip cu pantaloni de piele pe stradă, însă eu o fac. Motiv în plus să faceţi un cadou iubitului/logodnicului/soţului o pereche de pantaloni de piele neagră extrem de chic! Optaţi pentru o pereche de pantaloni de piele clasici (Hermès, 3.1 Phillip Lim) sau skinny (Chanel, Yves Saint Laurent). Dacă nu vă covine varianta precedentă, geaca de piele este o alegere la fel de bună. Fără guler (Alexander Wang, T by Alexander Wang), cu glugă (Marni, Maison Martin Margiela) sau de culoare vişinie, geaca de piele este o piesă de rezistenţă a acestui sezon, la fel ca şi paltonul de piele. Negru (Givenchy, Lanvin), maro (Prada), în nuanţe de bleu marin (Calvin Klein Collection, Salvatore Ferragamo) sau în nuanţe de violet închis (Burberry, Roberto Cavalli), paltonul de piele nu trebuie să lipsească din garderoba domnilor.

          Acestea au fost tendinţele pentru toamnă/iarnă 2013-2014. În speranţa că am reuşit să prezint tendinţele înaintea unor reviste de specialitate, cred că am reuşit să acopăr tot ceea ce se putea acoperi. Mai sper, că, publicul masculin a citit aceste articole şi îi aştept pe domni şi domnişori să îmi ofere feedback în poll-ul de mai jos.

          Weekend-ul acesta pregătesc un material extrem de frumos şi interesant. Este vorba despre un interviu pe care l-am luat unui designer din Cluj-Napoca. Sunt sigură că o să vă placă! Am abordat multe subiecte, dar nu vreau să vă spun mai mult, fiindcă veţi afla la momentul publicării interviului toate detaliile.

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s