Ieri răsfoiam suplimentul revistei Elle (n.r. luna noiembrie) pentru bărbaţi, Elle Man. Am găsit multe piese vestimentare care au coincis cu piesele prezentate de mine în cadrul articolelor pentru toamnă-iarnă 13-14 bărbaţi şi m-am bucurat. Dacă veţi răsfoi suplimentul (şi dacă aţi urmărit seria de articole), veţi observa acest lucru.

          Dar nu despre laude e vorba aici. Prin intermediul revistei am descoperit un adevărat fashion icon. O domn care stă în spatele unui blog de personal style (care nu e al lui, practic). Voi, cei care aveţi un astfel de blog  cred că aveţi multe de învăţat de la acest domn, pe nume Ali, fotografiat de Zoe Spawton, o fotografă din Australia (vedeţi, are şi fotograf personal!).

Ali 0

          Ali a trăit 44 de ani în Berlin, are 18 copii, a fost doctor iar acum este croitor. La asta nu v-aţi fi aşteptat, nu…? Povestea lui a fost prezentată deja şi pe CNN şi pe multe alte site-uri (nu neapărat pe cele de specialitate).

Ali 1
Sport + Elegant 1
Ali 4
Sport + Elegant 2

          O să fiu sinceră. Prima oară când am intrat pe blogul „What Ali Wore” m-a pufnit râsul, însă nu a fost un râs plin de răutate. Mă pufnise râsul din cauza că mă gândisem în felul următor: cât de comune sunt blogurile de personal style! Până şi un bătrânel simpatic poate să îşi facă un blog de acest gen şi să aibă sute de mii de accesări pe zi (sau mai multe, cred)!

Ali 3
Imprimeuri marca Ali. Nu pot să cred cât de bine arată dungile împreună cu carourile! Poza din centru.

          Totodată, m-a amuzat faptul că are o pereche de cizmuliţe pentru fiecare ţinută în parte: albe, negre, vişinii, roşii sau maro, Ali le asortează costumelor sau stilului sport. Şi, spre surprinderea mea, chiar se pricepe să îmbine stilul elegant cu cel sport! Îmi place că, de cele mai multe ori, se bazează pe monocromie (după cum observase şi Zoe Spawton). Deci, fashionistas, cred că la capitolul acesta aveţi multe de învăţat de la Ali!

Ali 2
Stilul monocrom care l-a consacrat pe Ali

          Şi îmi place că ştie să pozeze! Este atât de haios când se apleacă într-o parte, atât de teatral şi mai adaugă şi un zâmbet!

Ali 5

          Îl iubesc pe omuleţul ăsta. De fiecare dată când mă uit la pozele lui zâmbesc. Şi îmi aminteşte că stilul nu are vârstă – este atemporal. Dacă toţi bătrânii din România s-ar îmbrăca precum Ali (şi dacă vârstnicii ar îndrăzni să poarte blugi), am fi o naţie mai… trendy. Şi cu gust. Gust bun, zic. Ah, dacă vă treziţi că vreţi blog de personal style, asiguraţi-vă înainte că aveţi un simţ al esteticii (măcar) la fel de dezvoltat precum cel al lui Ali.

          Puteţi să îl urmăriţi pe Ali pe facebook sau pe tumblr.

 

Peace and love,

Alexandra R.

Photo Credits: Zoe Spawton

4 gânduri despre “Ce a mai purtat Ali

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s