Bună seara tuturor! Tocmai ce am sosit de la conferinţa organizată de Edictum Dei unde a fost invitat conferenţiar Horia Roman Patapievici. Nu o să vă povestesc acum cum a fost, fiindcă încă reflectez la ceea ce s-a discutat în cadrul conferinţei (care a întrecut aşteptările mele). Următoarea conferinţă la care voi participa este specială şi diferită faţă de cele din prezent (spun eu). Sunt blogger oficial al conferinţei şi ajut la organizarea şi promovarea acestui eveniment.

          Mişcarea Anti Social Media (#MASmedia) este prima conferinţă anti-mit, anti-stereotip şi doreşte să pună capăt unor clişee prea des întâlnite în era digitală. Conferinţa se adresează studenţilor şi oamenilor interesaţi de media (toate ramurile şi subramurile ei). Evenimentul va avea loc între 15 şi 16 noiembrie la Hotel Univers T.

          Când ne-am întâlnit cu Gabriel Gorgan să punem ţara la cale, mi-am spus că evenimentul e clar un must go. De ce…? În primul rând, datorită calităţii vorbitorilor invitaţi în cadrul conferinţei. Haideţi să vi-i prezint şi să vă spun de unde am auzit eu de ei…

          Lucian Valeriu

Lucian Valeriu

          În facultate am avut un curs cu domnul profesor Viorel Nistor, intitulat „Jurnalism de investigaţie”. Acolo am auzit prima oară de Lucian Valeriu. Când am auzit că este invitatul în cadrul conferinţei, m-am bucurat enorm. Acest om are poveşti (reale) de împărtăşit şi nu doar la modul jurnalistic (este jurnalist din anul 2000). În cei 13 ani de carieră jurnalistică a lucrat la 10 ziare şi 5 site-uri online, iar în prezent deţine câteva bloguri. Cool, nu?

 

          Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe

          Nu cred că există vreo persoană care să nu se fi uitat la emisiunea lui Andrei Gheorghe, „Lanţul Slăbiciunilor” de pe PRO TV. Andrei Gheorghe este un personaj al mass-mediei româneşti (sau #MASmedia românească). A avut numeroase show-uri radio şi televizate, dacă vorbim despre cariera lui ca jurnalist. A fost chiar şi actor!

 

          Răzvan Exarhu

Razvan-Exarhu

          Pe Răzvan Exarhu îl am la prieteni încă din 2010, de când am început să îl urmăresc. Maybe because he’s hot sau pentru că face jurnalism de calitate (îi citeam articolele din Evenimentul Zilei când l-am descoperit).

 

          Vali Petcu aka Zoso

Vali Petcu

          Pentru mine, Vali Petcu este şi va rămâne: „Omul care l-a înfruntat pe Mircea Badea”. Nu a reuşit să-i micşoreze defectul (sau calitatea) de megaloman, dar a avut curajul să îl înfrunte. Şi bine a făcut.

         

          Ana Morodan

Ana Morodan

          Se autointitulează contesă modernă. Şi cred că merită acest statut, fiindcă, fără dar şi poate, Ana Morodan este un exemplu de eleganţă clasică adaptată la timpurile noastre. Am menţionat că deţine cel mai bun, tare, genial, citit blog de modă (sau de fashion, cum vă place vouă) din România? Dar Ana nu e doar un blogger de modă. Sunt sigură că are multe alte lucruri de împărtăşit cu privire la fenomenul de fashion blogging din România. 

 

          Oana Barbu

Oana Barbu

          Lector Universitar Doctor Oana Barbu sau PR-ul campioanei de rugby din România. Specialist în publicitate. Publicitatea este un segment care mă interesează, iar Oana Barbu cred că este persoana potrivită să ofere sfaturi tuturor celor interesaţi de acest domeniu complex, care este publicitatea.

         

          Eugen Albu

Eugen Albu

          Eugen Albu este un tânăr antreprenor de succes din România. I-am vizitat profilul de linkedin ca să mă conving de acest lucru. Supoziţiile mi-au fost confirmate.

                  

          Cenzurat TV, Look TV

Cenzurat

          O emisiune fresh, cool şi extrem de interesantă ce a debutat la televiziunea Look TV. Presimt multe râsete în sală! Urmăriţi canalul lor de youtube pentru a vă convinge.

          Detalii legate de bilete pentru conferinţa #MASmedia:

  • Locurile pentru conferinţă se pot rezerva online la e-mailul m.antisocialmedia@gmail.com sau folosind formularul Contact de pe site-ul oficial;
  • Biletele rezervate online se ridică de la receptia hotelului Univers T; tot atunci se şi achită. Biletele se pot cumpăra şi de la recepţia hotelului Univers T;

            Program:

            Joi – Sâmbătă (07. 11 – 9. 11. 13), orele 12:00 – 18:00;

            Luni – Miercuri (11. 11 – 13. 11. 13), orele 12:00 – 18:00.

  • Preţul biletului este 70 RON pe ambele zile;
  • Locurile la conferinţa #MASmedia sunt limitate;
  • Nu se pot achiziţiona bilete pentru o singură zi.

          Voi reveni cu update-uri pentru eveniment în curând pe blog (sau puteţi urmări pagina de facebook La Belle Critique pentru cele mai hot – fierbinţi – ştiri despre #masmedia).

 

masmedia

          Mai multe informaţii găsiţi:

          Pe site-ul oficial al evenimentului;

          Pe pagina de facebook a evenimentului.

          Trimiţând un email la adresa oficială a evenimentului: m.antisocialmedia@gmail.com

         

          Vă salut cu respect!

          Alexandra

Sursa foto: 1 2 3 4 5 6 7

9 gânduri despre “Mişcarea Anti Social Media (#MASmedia), 15-16 noiembrie

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s