Weekend-ul aduce veşti bune şi anume, două evenimente: lansarea campaniei „Alege-ţi perechea norocoasă la Benvenuti” (8 noiembrie) şi  „Noaptea Reducerilor Vedetă” (9 noiembrie). Despre ce este vorba în cazul fiecărui eveniment:

 

„Alege-ţi perechea norocoasă la Benvenuti” (8 noiembrie)

          Vineri, 8 noiembrie, începând cu orele 19:00, la Iulius Mall se va da startul campaniei organizată de Benvenuti:„Alege-ţi perechea norocoasă”. Totodată, veţi putea admira (şi cumpăra sau chiar câştiga) piesele din noua colecţie toamnă-iarnă de la Benvenuti.

          Pe lânga toate acestea va avea loc o prezentare cu noile piese ale colecţiei cu modelele de la Euromodels Agency. Dar asta nu e tot! Antonia va concerta în cadrul evenimentului, deci o veţi putea admira gratis în Iulius Mall. 

BENVENUTI IULIUS MALL

Noaptea Reducerilor Vedeta, Iulius Mall, 9 noiembrie

          Sâmbătă, 9 noiembrie, va avea loc evenimentul numit „Noaptea Reducerilor Vedetă” la Iulius Mall, între orele 19:00 – 02:00. Totodată, Iulius Mall Cluj va sărbători a VI-a ediţie „Veniţi la miezul nopţii”. Vor exista promoţii de până la 70% şi premii pentru participanţii la eveniment (puteţi câştiga unul dintre cele 5 iPhone 5s puse la bătaie).

          Evenimentul va fi completat cu prezentarea de modă cu cele mai noi colecţii pe care le puteţi achiziţiona din Iulius Mall, împreună cu Euromodels Agency. Tot în cadrul „Nopţii Reducerilor Vedetă” vor concerta Smiley şi Andreea Bănică, iar Cătălin Măruţă se va ocupa de show.

 NOAPTEA REDUCERILOR VEDETA 1

Programul evenimentului „Noaptea Reducerilor Vedetă” – 9 noiembrie

          Ne interesează shopping-ul, evident (mai ales dacă facem terapie intensivă prin cumpărături), dar ne interesează şi prezentările de modă, nu? În legătură cu acestea, am stat de vorbă cu Vlad Gordan, PR al agenţiei Euomodels din Cluj, care se va ocupa de furnizarea fotomodelelor pentru prezentările de modă din acest weekend din Iulius Mall Cluj:

          Alexandra Raţi: Ce piese vom putea admira in prezentarea de moda din 8 noiembrie?

          Vlad Gordan: În cadrul evenimentului va avea loc prezentarea colecţiei Benvenuti România toamnă-iarnă 2013.  Încălţăminte şi marochinărie, piese atât trendy (casual) cât şi elegante. Prezentarea se va încheia cu un concert susţinut de Antonia.

          A.R. Dar în prezentarea de  modă din 9 noiembrie?

          V.G.: În cea de-a VI-a ediţie a evenimentului: „Veniti la miezul noptii” vor fi prezentări de modă ale magazinelor: Damat Tween, Time Out, Motivi,  Springfield, Soleil Sucre, Il Passo şi Lee Cooper. Încălţăminte şi piese vestimentare pentru femei şi bărbaţi.

          A.R.: Spune-ne câteva cuvinte pentru cititori despre agenţia Euromodels Cluj.

          V.G.: Agentia de modele Euromodels  este prima agenţie de modele din Cluj-Napoca şi una dintre cele mai renumite agenţii de modele din România. A  fost înfiinţată în anul 1991 de către Lili Mihacea.

          A.R.: Care este misiunea Euromodels Cluj?

          V.G.: Misiunea agenţiei Euromodels este de a descoperi, lansa şi promova modele la nivel naţional şi internaţional.

          Îi mulţumesc lui Vlad pentru acest scurt interviu! Prin urmare, în acest weekend mergem la shopping şi la distracţie! În 8 noiembrie şi în 9 noiembrie! Pregătiţi-vă încălţămintea comodă, fiindcă veţi avea nevoie de ea!

 

Spor la cumpărături şi distracţie,

Mademoiselle Critique

4 gânduri despre “Nopţi albe la Iulius Mall weekend-ul aduce, 8-9 noiembrie

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s