Timp de două zile (perioada 30 noiembrie – 1 decembrie) va avea loc evenimentul Naked PR, în Cluj-Napoca. Eveniment este compus din două workshop-uri: Business PR şi Fashion PR.

          Naked este un laborator. Un laborator dezvelit de secrete şi de mituri. Este un loc al întâlnirii dintre profesionişti, înţelepţi şi inovatori din comunitatea PR, pentru a antrena publicul în ceea ce priveşte PR-ul din diferite industrii.

          Dascălii Naked PR sunt specialişti în domeniile în care activează şi sunt dispuşi să împărtăşească participanţilor (şi să îi antreneze, desigur). Cui este adresat acest proiect? Tuturor celor care sunt în căutare de upgrade şi newist, indiferent că sunt profesionişti, angajaţi sau angajatori, pasionaţi de PR sau aspiranţi.

          Workshop-ul de Business PR

          Acest workshop va fi susţinut de Mirela Bucovicean (fondatorul Molecule F).

Business-PR-Cluj-800x1132

          „Vreau sa va impartasesc din ce am invatat in 22 de ani de experienta personala, activand in mai mult de 13 industrii. Vino sa te descoperi ca „business unit„. Cine stie, poate devenim parteneri in afaceri”, a declarat Mirela.

 

          Workshop-ul de Fashion PR

Cel de-al doilea worksop va fi susţinut de Ana Bucur (Brand Manager Gucci România) şi Noemi Revnic (PR The Place şi owner al blogului de lifestyle/cultură Plăcerile lui Noe).

Fashion-PR-Cluj-800x1132

          

          „Moda este unul dintre cele mai dinamice domenii, iar comunicarea in moda, cu particularitatile ei, trebuie sa tina pasul alert. Cursul nostru de Fashion PR este conceput sa ofere nu doar o baza teoretica cu instrumente precise de comunicare, ci si aspectul lor practic, ilustrat si aplicat pe exemple concrete si studii de caz”, au declarat Ana şi Noemi.

          Detalii despre agenda workshop-urilor şi înregistrarea la eveniment se fac aici: www.nakedpr.ro .

          Costul unui workshop este de 350 RON.

Pam-pam. Eu spun să profitaţi că aceste stimate doamne au adus proiectul Naked PR şi la noi în Cluj! V-ar putea ajuta în dezvoltarea voastră ca persoane, ca viitori angajaţi în firme de publicitate, în dezvoltarea propriul brand şi aţi avea multe alte oportunităţi.

          Sursa ştire şi foto: Naked PR oficial

Comunicatoarea voastră,

Mademoiselle Critique

 

 

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s