Salutare, cititori! Astăzi vom continua seria tendinţelor româneşti: culorile principale ale sezonului. Prima parte o puteţi citi aici. Să continuăm, aşadar şi să vedem ce ne-au mai pregătit designerii noştri români în ceea priveşte paleta cromatică vestimentară.

 

Albastru

ALBASTRU 2N ALBASTRU 1B


          Albastrul emană puritate şi eleganţă, în acelaşi timp. Alegeţi o rochie albastru turcoaz (Crepe Black Collar), o rochie sau un fular în celebrul albastru Klein (Concepto, Lena Criveanu, Aer Wear). Puteţi să construiţi, de asemenea, o ţinută pornind de la un top albastru azuriu (Cristian Samfira), purtând o pereche de pantaloni cu imprimeu inedit (Cristina Sabaiduc) sau realizând un look blue leather (Venera Arapu). Fusta din tul albastru semnată Simona Semen e un must-have al sezonului!

 

Verde

VERDE N

          Când e toamnă sau iarnă, verdele ne duce cu gândul la primăvară! Dacă doriţi să scăpaţi de monotonia gri în care orasul este îmbrăcat în luna noiembrie, purtaţi o piesă vestimentară verde. O rochie „verde iarbă” (Parlor), verde închis (Lena Criveanu) sau una verde kaki (Simona Semen) – alegeri potrivite în timpul sezonului rece.  Look-ul de rezistenţă: Anca & Silvia Negulescu. Piesa de rezistenţă: topul inedit al Cameliei Skikos. 

Violet

VIOLET 1NM VIOLET 2M

          Violetul este o culoare imponătoare (de unde şi expresia „flacăra violetă” – vă amintiţi episodul, nu?). Violetul arată extrem de chic pe o fustă (Cristina Sabaiduc) sau pe un top (Cristian Samfira). Dar, bineînţeles, o rochie violetă va fi întotdeauna de efect! Flamboiantă (Stephan Pelger), cu decupaje (Pas du Tout), cu o croială simplă & sofisticată (Lena Criveanu) sau având un imprimeu inedit (Mirela Diaconu, Venera Arapu), La Robe Mauve este o alegere plină de rafinament şi un exemplu de eleganţă!

 

Roşu. Vişiniu

ROSU V 2J copy

ROSU VISINIU 1J ROSU 1N

          Vişniul şi roşul nu puteau să lipsească din colecţiile designerilor români! Dacă nu ştiţi ce culoare va avea rochia pentru sărbătorile din luna decembrie, optaţi pentru culoarea vişinie (este mai puţin clişeică decât roşul). Scurtă (Parlor, Cristian Samfira, Murmur), lungă (Elena Perseil, Mirela Diaconu) sau midi (Andreea Tincu & Sense) sunt câteva exemple de rochii extrem de frumoase.

 

Maro. Bej. Crem

 BEJ 1BBEJ MARO N

BEJ 2N

          Alte culori care se regăsesc în multe dintre colecţiile româneşti pentru acest sezon. În primul rând, puteţi alege să purtaţi aceste culori ăpe o jachetă (109) sau pe un palton (Cristina Sabaiduc, Alex Tunsu, Andreea Tincu & Sense). O altă opţiune ar fi să purtaţi una dintre aceste culori pe o rochie vaporoasă (Parlor, Stephan Pelger, Camelia Skikos, Florina Ivaşcu). Desigur, mereu va exista varianta „less is more”: o fustă în nuanţa muştar (Crepe Black Collar) sau o bluză bej cu tonuri de gri (Beliv).

          Atât pentru astăzi! Vom continua data viitoare cu materialele principale ale acestui sezon.

Bye-bye,

Mademoiselle Critique

Un gând despre “Tendiţele româneşti pentru toamnă/iarnă ’13-’14. Culorile principale ale sezonului (II)

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s