Scrisoarea de faţă a fost trimisă pentru numărul din decembrie 2011 şi a fost publicată (şi aleasă ca scrisoare a lunii) în numărul din ianuarie 2012:

Mă bucur mult că aţi scris despre noua carte a lui Ian McEwan, fiindcă este scriitorul meu britanic (postmodern) preferat. Aştept să citesc noua carte, pare extrem de interesantă (n.r. era vorba despre Remuşcare, cred). De asemenea, am citit interviul cu şi despre Haruki Murakami pe nerăsuflate. După ce am terminat de citit articolul, mi-am spus: «Chiar vreau să îi citesc toate cărţile!».

 

Pe mine m-aţi inspirat în fiecare lună; datorită vouă am creat ţinute foarte reuşite care au fost admirate în rândul celor apropiaţi şi nu numai. Mă bucur să vă redescopăr în fiecare lună. Mă inspiră tot ceea ce faceţi voi: de la simplele fotografii cu vechile vedete, până la o carte mică, prezentată în colţişorul din dreapta.

Mă inspiră poveştile celor care scriu, iar atunci când le citesc, mă simt ca şi cum aş sta de vorbă cu ei, la o cafea. Mă coboară din realitate şi mă fac să visez la zile mai bune şi la oameni mai calzi.

Nu mă plictisesc niciodată, fiindcă găsesc muzică bună pe care să o ascult şi bloguri interesante, diverse pe care să le urmăresc. Mă inspiră povestea fiecărui om şi vreau să ascult ce are de zis, ca să pot învăţa de la el.

Mă inspiră locuri, oameni, cântece, jocuri, flori, zâmbete, culori, lacrimi, adrese necunoscute, vitrine, foi, parfumuri, tot ceea ce este vechi şi tot ceea ce este nou.

Pe tine ce anume te inspiră…? Chiar aştept un răspuns din partea voastră – lăsaţi lenea, vă rog.

Elle ianuarie 2012 Elle 006

P.S.: nu am abandonat blogul, staţi liniştiţi. Trec printr-o perioadă mai tulbure (cam de o lună) şi mi-e foarte greu să mă adun să scriu. Plus că se întrevăd multe proiecte pentru viitor pe care nu vi le divulg aici şi acum. Plus că se apropie sesiunea. Plus că am mult de muncă la lucru. Plus că încă nu-mi revin din 2013.

Ocupata şi inspirata dumneavoastră,

Mademoiselle Critique

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s