Scrisoarea de faţă a fost trimisă pentru numărul din martie, anul 2012. Culmea, în scrisoare vorbeam despre tedinteţele pentru sezonul cald. Iată ce scriam în anul 2012 despre acestea:

„(…) parcă, de fiecare dată când sunt lansate colecţiile pentru primăvară/vară, casele mari de modă se întrec în ceea ce numim epatare.  În fapt, de fiecare dată, în sezonul cald, tendinţele sunt reinventate. Este greu sa faci faţă cerinţelor (pieţei) şi să aduci lumii, de fiecare dată, ceva nou.
Să reinventezi moda în fiecare sezon… un lucru extrem de greu. Însă cred că nu s-a explorat tot ceea ce este de explorat. Dar cum nu s-a explorat totulm repetarea tendinţelor este inevitabilă. Cred că trebuie să avem încredere în viziunea tinerilor designeri, sosiţi de pe băncile şcolilor de modă internaţionale. Aceştia vor revoluţiona moda, oferindu-i un aer fresh, păstrând, totodată, spiritul marilor case de modă din întreaga lume.”

Coperta revistei Elle Romania, numarul din martie, anul 2012.
Coperta revistei Elle Romania, numarul din martie, anul 2012.

Iată că au trecut doi ani de atunci, iar lucrurile parcă au rămas la fel: aceiaşi tineri designeri, aceleaşi culori, aceleaşi printuri, aceeaşi modă reinventată. Dar nu vă dezvălui mai multe acum. Săptămâna asta dăm startul tendinţelor pentru primăvară/vară. Şi chiar nu îmi pasă dacă toată lumea scrie despre coleţiile „reci”. Mie îmi place căldura mai mult.

Auf Wiedersehen,

Alexandra

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s