N-am murit, sunt încă aici, doar că mă aflu în plină sesiune, prinsă între articole despre rock and roll pentru cultura media şi scriind frenetic despre societate, comunicare şi dezvoltare tehnologică. Eh, trebuie să recunosc: e mai uşor la master, bien sur (de ce am oare acest monolog stupid în care îmi înştiinţez cititorii despre activităţile mele noncotidiene?).

Sunt aici fiindcă vreau să vă prezint un eveniment foarte important şi foarte drag mie: pe data de 17 iunie, începând cu orele 18:30 va avea loc prezentarea de modă a claselor de design vestimentar din anii I, II, III şi anul I de tehnici în design vestimentar a studenţilor de la Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda”, din Cluj-Napoca. Coordonator expert va fi Călina Langa.

Prezentare de moda Scoala Populara de Arte Tudor Jarda

 

Exact acum un an, pe vremea aceasta, o cunoscusem pe Călina. Când am participat la evenimentul de anul trecut a studenţilor de atunci, am fost uimită de tehnica lor de lucru, de precizia, dar şi de perfecţiunea croielilor sau a alcătuirii tiparelor. Trebuie să recunosc, Călina face o echipă foarte bună cu studenţii. Puteţi să vedeţi colecţiile de anul trecut aici, într-un reportaj marca La Belle Critique.

 

Mai multe detalii puteţi găsi pe evenimentul oficial.

Ciao! Ne vedem săptămâna viitoare,

Alexandra

 

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s