Probabil v-aţi întrebat de ce nu mai scriu des pe blog. Răspuns: am luat o pauză în care m-am gândit la ceea ce vreau să fac în viitor cu acest proiect intitulat „La Belle Critique”, pornit de mai bine de un an. Mi-a fost teamă că proiectul va fi înţeles greşit. Şi a fost, în unele cazuri. În timp, am schimbat articolele acide cu articole mai subtile, am introdus şi articole pentru publicul larg (vedeţi articolele dedicate tendinţelor), însă am simţit că greşeam undeva: căutam să mă mulez după cerinţele publicului (oare de ce fac mereu asta…?).

blair-fashion-art-quote

Culmea este că, acele articole nu îmi aduceau mai multe vizualizări decât îmi aduceau interviurile, spre exemplu (iar această rubrică va fi specialitatea La Belle Critique pe viitor). Zilele trecute stăteam şi sortam imagini pentru sezonul toamnă-iarnă 2014/2015, până când mi-am dat seama de un lucru: de ce să fac un lucru doar de dragul de a-l face?

Trendurile se schimbă prea repede, oamenii la fel – la un moment dat, simţi că nu mai poţi găsi o clipă de răgaz. E prea multă informaţie. Eu voiam să scriu despre colecţiile sezonului viitor, când alte publicaţii deja aveau articole dedicate colecţiilor din sezonul primăvară-vară 2015. Absurd. Tendinţele sunt absurde. Moda este absurdă. Am obosit, şi nu vreau să obosesc în van. Acest lucru nu înseamnă că nu voi aborda într-o manieră comică sau ironică macrotendinţele, dimpotrivă – am un subiect, care oricum a fost discutat şi disputat deja.

În plus, cred că aţi observat că La Belle Critique este un loc unde se promovează designul vestimentar Made in Ro (în special dacă vorbim despre tinerele talente), cât şi a artiştilor din diferite domenii artistice. Nu fac acest lucru pentru bani, să fie clar. În paginile acestui blog nu veţi găsi introduse fraze subtile mascate, în scopul advertorialistice, iar dacă vor exista, o voi spune clar şi răspicat, fiindcă nu sunt genul care să se ascundă după deget. Sau după o tastatură. Sau după un ecran.

Acestea fiind spuse, sper că nu am dezamăgit pe nimeni prin propriile-mi decizii. Fiindcă eu, una, am început să ignor superficialitatea legată de domeniul modei.

P.S. 1: Am început abia la 23 de ani să citesc Gossip Girl. Se pare că acest gen de superficialitate are şi părţi profunde.

P.S. 2: Puteţi sî îmi urmăriţi aventurile şi pe Instagram.

Margiela bride by alerati

Wish me luck,

Alexandra

Sursa foto: theundercoverprincess.com

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s