Hituiţi play înainte de a citi & pentru a intra în atmosferă.

 

Zilele trecute stăteam şi vorbeam cu o persoană care m-a întrebat: “Unde ai dispărut în ultimele luni…?”.

Evident, făcea referire la “dispariţia” mea din online (dar şi offline). Nu neg – m-am autoexilat de tot ceea ce înseamnă evenimente, postări (prea) dese, oameni, tendinţe în modă (habar nu am care sunt tendinţele pentru sezonul SS ’15, dacă mă întrebaţi). Şi toate acestea sunt datorate faptului că am avut nevoie de un timp de gândire în ceea ce priveşte parcursul acestui blog, care a ajuns la vârsta de un an şi şase luni. M-am gândit să îl abandonez – de ce să mint? Fiindcă, la fel cum observase şi Oana, câteodată nimic nu pare să mai aibă sens pentru noi, ăştia underground din sfera fashion-ului şi nu doar atât.

Ideea stă în felul următor: cred că am ajuns să simt o suprasaturaţie faţă de tot ceea ce mă înconjoară. În primul rând, vorbesc despre oameni, cunoştinţe, amici sau prieteni. Autoexilarea aceasta a avut şi un scop anume şi am ajuns la o concluzie: oamenii sunt buni atâta timp cât există interese. Dezamăgitor sau nu, maxim 2 sau 3 persoane m-au căutat în această perioadă să îmi dea un bună ziua sau pur şi simplu, să mă întrebe ce mai fac. Lucrul acesta mi-a dat de gândit:

Oare chiar sunt oamenii atât de egoişti şi de superficiali…?

Da, sunt. În special cei din sfera artistică. Am fost naivă să cred că lumea te place doar pentru ceea ce eşti şi pentru ceea ce faci – pas vrai.

Am decis că este vorba de o schimbare. În primul rând, mi-am schimbat numele blogului. Am ales să mi-l denumesc după numele meu fiindcă nu cred că mai e cazul să mă ascund sub forma unui concept care, poate, din start a fost privit greşit. Aici, pe blogul meu, veţi putea citi, în continuare, articole legate de modă, artă, istorie ş.a.m.d. Noutăţile pe care le veţi regăsi aici: articole muzicale sau articole despre evenimentele care merită frecventate. Muzica face şi ea parte din viaţa mea, dar aceasta e o poveste pe care o vom dezbate altă dată.

Nu am de gând să fiu obiectivă. Deloc. Gabriel Gorgan spunea mai demult că noi, bloggerii, avem acel ceva care ne deosebeşte de restul lumii: opinia. Ce sens mai are obiectivitatea, atunci…? Nu promit să postez des, dar promit să postez lucruri relevante şi calitative. O să mă străduiesc să fac asta. Mai bine mai rar şi mai calitativ, decât mai mult şi prost.

Changes

Atât am avut de adăugat.

 

Aceeaşi şi mereu alta,

Alexandra

 

P.S.: Sorry pentru sinceritate. Este unul dintre defectele mele. Dar cred că ştiaţi deja acest lucru.

Sursa foto: someecards.com

2 gânduri despre “Changes

  1. like like like
    Ce bine ca nu renunti la blog.Abia i-am prins gustul si nu vroiam sa se opreasca.In ceea ce priveste sinceritatea ta, bestiala.Oamenii sunt superficiali.Era un citat ceva de genul ” nu am timp sa-i urasc pe cei care ma urasc, deoarece sunt prea ocupat sa-i iubesc pe cei care ma adora”.Sper sa fii retinut eu bine.Deci prieteni putini, dar calitativi sau cum imi place mie sa le spun ” friends for life”.

    Apreciază

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s