Proiectul intitulat „Rochia Calendar” şi iniţiat de Călina Langa a ajuns la ultimul său moment din an: Toamna. Prezentarea ultimei colecţii din proiectul „Rochia Calendar” va avea loc la Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca, în data de 8 noiembrie.

Afisul evenimentului.  Grafica: Daria Langa si Fini Miron
Afisul evenimentului.
Grafica: Daria Langa si Fini Miron

Piesele vestimentare ce alcătuiesc colecţia au fost inspirate din „formele simple ale unor cutii ovoidale din lemn numite shaker, cu simbolistica evidentă a ideii de păstrare şi adăpostire a lucrurilor preţioase pe care le avem fiecare, pe perioada ingrată a anotimpurilor reci”, după cum a precizat designerul Călina Langa pe blogul său personal.

‘’Lucrurile preţioase se ascund, se dosesc, se păzesc. Tot ce intră în sfera a ceea ce putem numi preţios se adăposteşte ‘’ – sau motto-ul Toamnei.

Rochia Calendar - Toamna detalii
Detalii

Dacă vorbim despre alcătuirea pieselor vestimentare, putem afla că acestea conţin volume ample, atât la nivelul umerilor, cât şi la nivelul şoldurilor. Talia înaltă este marcată puternic, paleta coloristică aduce aminte de culorile toamnei, bineînţeles. Ineditul vine prin folosirea ingenioasă a cutiilor ce au fost una dintre sursele de inspiraţie ale colecţiei: materialităţi cu structuri rigide, imitaţia de piele sau pielea, texturi peliculizate sau stofe de lână, toate acestea alcătuiesc piesele ultimei colecţii din proiectul „Rochia Calendar”.

Sunt sigură că va fi o colecţie formidabilă şi poetică, de accea vă invit, începând cu orele 16Ş30 la Bastionul Croitorilor să admirăm piesele ce amintesc de melancolicul anotimp numit Toamna.

Dacă sunteţi curioşi să ştiţi cum au fost celelalte prezentări, mai jos aveţi câteva linkuri cu prezentările anterioare:

Rochia Calendar Iarna

Rochia Calendar Primăvara

Rochia Calendar Vara

 

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi aici.

 

Alexandra

Sursa foto: Călina Langa Designs

Un gând despre “Rochia Calendar – Toamna by Călina Langa, 8 noiembrie

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s