Mă tot anunță facebook-ul cum ca „fanii” vor sa audă noutăți de la mine. Scriu extrem de rar, ce-i drept. Și nu din lipsa timpului sau din lipsa ideilor. Am ajuns la concluzia că uneori e mai bine să nu scrii nimic dacă nu vii cu ceva nou. Vine imediat sfârșitul lui 2015 și fiecare din noi ne vom apuca de bilanțuri și de noi rezoluții.

Anul 2015 a fost un an de foc pentru mine. S-au întamplat multe, am trăit multe stări, am cunoscut lume nouă, am rămas fără (mulți) prieteni, am asbolvit și masterul, citesc (mai) mult, am început să iau muzica mai în serios, am noi proiecte cu Whisper Magazine, am petrecut mai mult timp cu familia, m-am dezvățat total de vicii, iar în final, mi-am găsit pacea interioară. Și poate cel mai important lucru pe care l-am învățat în 2015 este că nu ai nevoie de nimeni ca să supraviețuieși sau să reușești, în orice plan.

Desigur, ar mai fi câteva chestiuni de bifat pe anul 2015, dar cred că le voi propune pentru 2016. Pe scurt, răspunsul la întrebarea „Ce am mai făcut” se rezumă la răspunsul „Am supraviețuit”.

dear-lord-can-you-please-make-2016-the-year-everyone-stopped-getting-offended-by-everything-really-getting-tired-of-all-their-bitching-amen-08786

Mulțumesc 2015 și vă mulțumesc vouă, fiindcă fără voi nu aș fi devenit persoana care sunt acum. Cum care „Voi”…? Știți voi.

xoxo

Ale

P.S.: Poate în 2016 îmi revine cheful să scriu noi articole pe blog,

Donnez moi votre avis:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s